Recensies

Lisanne Verboom Ouder Sint Antoniusschool Beesd
“‘WOW!’ Dat waren de eerste woorden van mijn zoontjes toen ze alle spellen van Meester Gabri zagen tijdens de laatste feestdag van hun jarige school. De woorden rolden uit hun mond na afloop van de dag. Het ene spel nog leuker dan het andere spel. Met als mooie afsluiting Twister met alle kinderen van de hele school onder leiding van niet Meester Gabri, maar Mister Twister. Super knap om de aandacht van al die verschillende leeftijden vast te houden. Dank je wel voor deze onvergetelijke dag!”

Ouder Lisanne Verboom

Neeltje Pennings directeur Sint Antoninusschool Beesd
“Eind mei 2021 vierde de Antoniusschool in Beesd haar 100-jaar bestaan. Ondanks de beperkingen vanwege Corona hebben de kinderen een fantastische feestweek gehad. Op de laatste dag kwam Gabri met z’n paarse caravan. Wat een geweldige dag heeft hij ervan gemaakt voor de kinderen. Lekker opgewarmd tijdens de warming up. 175 leerlingen gingen van links naar rechts. Heel Beesd kon mee genieten. Daarna stonden er 10 aantrekkelijke spellen klaar waar de kinderen in groepjes langs gingen. Wat een feest! Wie blijft het langste zitten op de stier, wie trekt de tand van de krokodil eruit en wie durft de klimtoren te bedwingen? Tot slot met 175 leerlingen onder leiding van Mister Twister mega-Twister gespeeld. Hoe leuk is dat! Als je Gabri met zijn paarse caravan uitnodigt, hebben de kinderen een onvergetelijke dag
!”

Neeltje Pennings, directeur Sint Antoniusschool

Esther Spronk stagiaire Sint Antoniusschool Beesd
“Vorige week was het een feestweek op de Sint Antoniusschool in Beesd. Gabri heeft verschillende activiteiten geregeld. Hij weet goed hoe hij met kinderen moet omgaan en is creatief in bedenken van activiteiten. Gabri heeft leuke activiteiten waar leerlingen heel enthousiast van werden!! Ook ik als stagiaire heb ik het super naar mijn zin gehad! Kortom, het was een topdag!”

Esther Spronk, stagiaire Sint Antoniusschool

Sjoerd Pennings directeur bs De Bunders Veghel
“Voorafgaand aan “De Grote Doen Alsof Show” werden onze groepen drie keer getrakteerd op een dramales van Gabri. Kenmerkend voor deze lessen: de variatie, de (droge) humor, de energie, de interactie en het vlotte tempo. Met zijn ervaring als leerkracht zorgt Gabri voor een goed georganiseerde activiteit en past hij zich moeiteloos aan op de leeftijd en belevingswereld van de kinderen. Opvallend is zijn kwaliteit om namen te onthouden. Hij gaat een uitdaging niet uit de weg en probeert kinderen uit hun comfortzone te halen. Na afloop is de voorbereiding van de activiteiten beschikbaar, waardoor leerkrachten deze nogmaals in de groep kunnen uitvoeren. De afsluitende show maakte de lessencyclus compleet. Wij zien Gabri van de ‘Paarse Caravan’ graag vaker op de basisschool De Bunders verschijnen!”

Sjoerd Pennings, directeur bs De Bunders

Corry Hoeke Gorinchem
“Wat een leuke ochtend was dat! Op 23 september vierden wij het afscheid van een collega. Daar kwam de PAARSE CARAVAN, met heel veel leuke spellen voor de kinderen. Er was voor iedereen wat leuks….sumo-worstelen, kruipen door een lange tunnel, wie blijft het langst op de stier zitten, bouwen met kapla en nog veel meer. Leuke muziek en een erg enthousiaste Gabri die alles in goede banen wist te leiden. De klapper was een heel groot twister-spel voor de hele school. Wat een spektakel! Gabri, bedankt. Het was een fantastische ochtend!”

leerkracht Corry Hoeke

Herman van Iterson Tiel
“Beste Gabri, ik wil je bij deze heel hartelijk bedanken. Gisteren was mijn afscheid omdat ik met pensioen ga. Jij hebt er, met je programma voor gezorgd dat ik, maar ook alle leerlingen van onze school een geweldige dag gehad hebben. Wat een feest om al die blije koppies van de kinderen te zien. Dank je wel voor je fantastische organisatie, je enthousiaste presentatie en inzet, je grappige leiding en je prima overzicht. Al die dingen hebben er voor gezorgd dat ik, maar zeker ook alle leerlingen van onze school (van groep 1 t/m 8) een prachtige dag gehad hebben. Een dag om nooit meer te vergeten. Nogmaals, mijn hartelijke dank en veel succes met je activiteiten.”

Meester Herman neemt na 42 jaar feestelijk afscheid van zijn school.

Minèt Pennings directeur bs ‘t Heibosch, Veghel
“Onlangs mochten de leerlingen van onze groep 7 genieten van 2 theaterlessen van Gabri. Geweldig om te zien hoe de leerlingen met elkaar aan het werk gingen. Ze gingen helemaal op in de activiteiten en het maakte niet meer uit met wie ze samenwerkten; ieder maatje was prima passend. Daarmee zijn de lessen ook voor het bevorderen van het klassenklimaat zeer geschikt. Theater als de verbindende schakel . Theater ontwikkelt verborgen talenten. Na deze lessen volgde de Grote Doe-Alsof show voor de gehele school. We hopen dat we in ons toekomstige Speel-leercentrum ‘t Heibosch in Veghel theater als vast element kunnen opnemen. Gabri weet dit -als geen ander- passievol te begeleiden en is dé persoon om dit met de kinderen te doen. Hij voelt ze goed aan, enthousiasmeert en is in staat er een echte show van te maken. Dankjewel Gabri!”

directeur Minèt Peters

Peter Molenaar directeur basisschool
“Als je een 100% gegarandeerd feestje wil met je hele school, dan moet je zeker de Paarse Caravan erbij vragen! Gabri zorgt voor sfeer, kinderen hebben plezier, van kleuters tot groep 8. En voor het team en ouders is het heel relaxed: ‘s morgens een uurtje klaarzetten en daarna draait het gewoon. Op verschillende scholen heb ik de Paarse Caravan al gevraagd, voor een zomerfeest, afscheid van leerkrachten e.d. Voor volgend jaar is er alweer een afspraak gemaakt! ;)”

Peter Molenaar, directeur basisschool

Johan Hoefnagel Carnavalsvereniging De Zandkruiers, Velp
“Van 2015 t/m 2019 heeft Gabri onze jeugdcarnavalsmiddag verzorgd met zijn interactieve show. De kinderen hebben een top middag beleefd vol afwisseling van spel en dans. Van sumo worstelen tot en met limbodansen. Zelfs de rodeostier werd van stal gehaald. hilarisch werd het toen zelfs de ouders deel mochten nemen aan het reuze Twister spel. Daarnaast weet Gabri via een fantastische presentatie iedereen enthousiast te maken. Dit alles weet Gabri te combineren met een kwalitatief zeer goede geluidsinstallatie en een hele mooie lichtshow. Wij zijn meer dan tevreden en bevelen “De Paarse Caravan” zeker aan en zijn er van overtuigd dat ook uw activiteit zal slagen!”

Johan Hoefnagel, Carnavalsvereniging De Zandkruiers, Velp

Kelly Oosterom Oudderraad OBS Mettegeupel Oss
“Gabri is een spontane en gemotiveerde vent die gepassioneerd te werk gaat. Met zijn Paarse Caravan heeft hij een hartstikke leuk concept en heeft hij van de Koningsspelen op OBS Mettegeupel een mooie, verrassende en sportieve dag gemaakt. Hij is pedagogisch onderlegd en weet hoe om te gaan met grote en verschillende groepen kinderen en alle zaken die daarbij komen kijken. De Paarse Caravan is zeker een aanrader voor actieve evenementen!”

Kelly Oosterom, OBS De Mettegeupel, Oss

Korte recensies

“Gabri geeft goede reactie op de studenten, weet de rol goed neer te zetten. Durft stiltes te laten vallen. Echt supergoed!”
Nadine Plomp Rotterdam

“Leuk om te doen! Gabri zet ons als studenten centraal. De acteur gaat mee, het gaat echt over ons!”
Ghizlan Rotterdam

“Gabri ademt theater”
Lianne Lenssen Milheeze

“Hij is pedagogisch onderlegd en weet hoe om te gaan met grote en verschillende groepen.”
Kelly Oosterom Oss

“Gabri heeft verstand van speltechnieken en tekstbehandeling, maar ook van decor en de ‘wow-factor’ van een theaterstuk.”
Sophie Borgers Waalwijk

“De oefeningen sluiten aan bij de belevingswereld van de leeftijdsgroep, het is herkenbaar en de leerlingen hebben ook eigen inbreng in de workshop, wat de motivatie verhoogt!”
Joske Meijs Schijndel

“De Paarse Caravan is een product welke aansluit bij de organisatie Sport Expertise Centrum in Oss. Echter de mens achter het product is nog belangrijker: plezierig, rustig en kundig!”
Marc Ghering Oss

“Hij neemt de tijd om stukken perfect neer te kunnen zetten en staat iedere week weer met een flinke dosis enthousiasme voor onze groep.”
Shannen van de Laar Milheeze

“Het was leerzaam voor zowel de kinderen als de leerkracht.”
Chantal Oosterhuis Schijndel

“Door Gabri’s professionele aanpak was het een succesvolle voorstelling!”
Jeroen van de Nieuwenhof Griendtsveen

“De kinderen hebben een top-middag beleefd vol afwisseling van spel en dans!”
Johan Hoefnagel Velp

“De kinderen en wij hebben genoten van De Grote Doen-Alsof-Show!”
Claudia Gosens Berghem

“Leuke spellen en een zeer betrokken presentator maakten het een zeer geslaagde Kwekkevelddag, de openingsdag van ons schooljaar!!!”
Ricky Steenbakkers Schijndel

“Mijn dochter Luna vond de spellen-dag met de PaarseCaravan helemaal geweldig!”
Arianda Schepens Gemonde

“Gabri blijft iedereen enthousiasmeren om mee te doen en weet er een leuke competitie van te maken!”
Renate Kruijzer Breda

Iedereen heeft genoten van deze leuke dag! Bedankt Gabri!”
Natasja Stichelmans Oss

“Wanneer ik animatie zoek, zonder twijfel… Gabri met de Paarse Caravan!!”
Heidi den Dekker Lith

“Hele leuke aanstekelige, motiverende en gezellige les!”
Ilonka ‘s-Hertogenbosch

“Hij weet nieuwelingen het zelfvertrouwen te geven wat ze nodig hebben om ‘vrij’ te zijn op het podium, maar ook de wat meer ervaren spelers continue te motiveren en te stimuleren het beste uit zichzelf naar boven te halen.”
Sandra Leenders Milheeze

Door zijn oog voor detail, enthousiaste houding en openheid is hij inspirerend om mee te werken.”
Marjolein Borgers Sint Michielsgestel

“Een groot succes, de kinderen vonden het erg leuk om de circusactiviteiten te doen en een aanrader voor als je een leuke activiteit zoekt voor basisschoolkinderen!”
Arjan Emons Ravenstein

“Gabri is deskundig en weet waar hij over praat.”
Michelle van Lent Oss

“Hij weet vaak precies wat er nodig is in een scene, en heeft een natuurlijke goeie timing.”
Michiel Rampaart Amsterdam

“Bij improvisatietheater is samenwerken en accepteren belangrijk. Gabri heeft hier duidelijk feeling voor!”
Jobert Franken Nijmegen

“Met Gabri is er leven in de brouwerij!”
Marcel Baijens Eindhoven

“Gabri is een fijne tegenspeler: ad rem, grappig, origineel en creatief.”
Marieke van der Eerden Nijmegen

“Een zeer gedreven iemand die de kinderen en het publiek goed kan vermaken.”
Annie van Es Vlissingen

“Zijn wijze van presenteren maakte de kinderen enthousiast! Zijn organisatie was helemaal af!”
Pieter Lathouwers Gemonde

“We zullen zeker nog een beroep op DJ Gabri doen wanneer de gelegenheid zich aandient!”
Arno Ermers Velp

Gabri Wijnakker maakte met zijn Paarse Caravan van onze Koningsspelen een écht feestje!”
Debby Janssen Oss

Met een lach op het gezicht leert Gabri zijn leerlingen belangrijke vaardigheden die zowel op het toneel als in het echte leven waardevol en direct toepasbaar zijn.”
Meja van Zelst Sint-Michielsgestel

“Waarom komt er aan leuke dingen zo snel een einde? En daar bedoel ik mee dat ik het heel erg naar mijn zin heb gehad bij Gabri’s toneellessen!”
Didi Gemert

“Fantastische afsluiting met ‘Mister Twister’ en het Twisterspel!”
Manon van Driel Oss

De leerlingen vonden het Mega Twister Spel cool, vet grappig en hadden dan ook heel veel plezier! Ik kan het spel alleen maar aanraden! Je krijgt zeker een leuke dag!”
Heidi de Best Oss

“Gabri was onze regisseur zonder wie we niet de mooie en soms onverwachte reacties hadden kunnen krijgen van de kinderen. Hij stelde ze gerust en wist de kinderen zelfs onbewust te sturen in de juiste richting.”
Joost Klaver Sittard

“Ik bewonder zijn vermogen om met kinderen tussen de 7 en 12 een echte voorstelling te maken.”
Sophie Borgers Waalwijk

“Het was echt een super gezellige dag.”
Groep 6 Oss

“Het was een fantastische dag om aan mee te werken. De kinderen waren heel enthousiast. Keileuk!”
Marion Middelrode

Een geweldige ervaring voor de kinderen onder begeleiding van deskundige theaterdocenten van de Paarse Caravan.”
Kristel van Lieshout Sint-Michielsgestel

Eerst gingen we oefenen met alle circusspullen. Het leukste was de circusshow aan het einde.”
Sterre en Roxan Oss

“De Paarse Caravan wordt dan op het schoolplein neergezet en er wordt van alles uitgetoverd! Hierdoor ziet het er al meteen gezellig uit!”
Ulrike van den Broek Uden

“Een Springkussen huren met alle service erop en eraan vind je alleen bij de Paarse Caravan!”
Cynthia Peters Hernen

“Door zijn ervaring als schrijver en regisseur bracht Gabri inhoudelijke kennis, gericht op spelkwaliteit, spelvaardigheden, regie en dramaturgie mee.”
Liesbeth le Cessie Gouda

“Stimulator en initiatiefrijk.”
Marius Broeders Nijmegen

“Gabri’s enthousiasme is superleuk en wordt op de kinderen overgebracht! Hij geeft goede voorbeelden waardoor de kinderen de opdrachten beter begrijpen.”
Lotte de Lang Den Bosch

“Hij is pedagogisch onderlegd en weet hoe om te gaan met grote en verschillende groepen.”
Kelly Oosterom Oss

“Gabri heeft verstand van speltechnieken en tekstbehandeling, maar ook van decor en de ‘wow-factor’ van een theaterstuk.”
Sophie Borgers Waalwijk