Evenementen

Toen ik begon met de Paarse Caravan was het mijn idee om zowel theater als met evenementen te ontplooien. Dit is uitgegroeid tot een steeds uitgebreider aanbod van spellen en activiteiten voor scholen, bedrijven en het verenigingsleven.

Sport- en speldag
Onze spellen zijn afgestemd op basisschoolleerlingen, zijn uitdagend voor groepen 1 t/m 8. Wij stemmen onze sport- en speldag af op de wensen van uw basisschool, rekening houdend met uw wensen.
Daarnaast maken wij van tevoren een doordraaisysteem, afgestemd op het aantal leerlingen van uw school. De scholen waar wij onze sport- en speldag hebben ingezet, zijn enthousiast over onze betrokkenheid! Omdat ik zelf jarenlang als leerkracht heb gewerkt, weet ik wat belangrijk voor een school tijdens deze sport- en speldag.
Een grandioze finale waarin de héle school, dus groep 1 t/m 8 én alle leerkrachten en hulpouders, het eindspel gespeeld wordt!

Koningsspelen
De Koningsspelen zijn bij uitstek een goed voorbeeld waarbij de Sport- en speldag van de Paarse Caravan kan worden ingezet. Wij stemmen het programma af op uw wensen, maar sluiten ook aan bij de Nederlandse Koningsspelen en het Koningslied wat ieder jaar door Kinderen voor Kinderen wordt uitgegeven.