De Grote Doen Alsof Show – Kinderen

Met De Grote Doen Alsof Show creëren we een sociale omgeving die het positief benaderen van elkaar bevordert.

De Grote Doen Alsof Show is een interactieve improvisatieshow waarin het publiek wordt meegenomen en uitgedaagd om mee te spelen. De show vindt aansluiting bij methoden ter ontwikkeling van de sociaal-emotionele vaardigheden van kinderen. Zo sluit de show aan bij Positive Behavior Support (PBS): een doelmatige schoolbrede aanpak die zich richt op het versterken van gewenst gedrag en voorkomen van probleemgedrag.

Ieder kind krijgt de kans om te stralen op het podium!

Op school, op straat en thuis gelden soms hele andere verwachtingen en andere regels. Tijdens De Grote Doen Alsof Show wordt gekeken naar de potentie van ieder kind. Ieder kind krijgt de kans te stralen op het podium!

Decor van De Grote Doen Alsof Show

Geschikt voor kinderen van de basisschool en middelbare school. Kinderen kunnen actief meedoen, maar hebben ook de vrijheid om te kijken en te beleven. De show kan zowel binnen als buiten, in een grote of kleine ruimte voor zowel grote als kleine groepen.

Boek nu en ontvang 20% korting! Mail naar info@paarsecaravan.nl voor een prijsopgave of vul onderstaand formulier in!

Recensies & aanbevelingen

Jannie, Elvira en Soumia van Kanteel Kinderopvang:
“Gabri kan zijn enthousiasme goed overbrengen op de kinderen en speelt goed in op hun belevingswereld. Gabri kan goed inspelen op de initiatieven van de kinderen en neemt ze hierin mee. Veel interactie en leerzaam. De kinderen zagen het helemaal voor zich, het ging echt leven! Kortom, een aanrader!”

Dewi en Claudia, leidsters Het Buitenschoolse Net:
“De kinderen en wij hebben genoten van De Grote Doen Alsof Show! Het was een interactieve show waarbij veel kinderen van de leeftijd 4 t/m 12 jaar mee konden doen. Leuk!!”